torsdag 15 november 2012

Pluggtimmar innebär mycket musik för min del. Musik som får en glad, lugn, pigg och som man lyckas hålla koncentrationen till på samma gång.
Ikväll lyssnade jag för första gången på det norska bandet Madrugada. Så bra!!

2 kommentarer:

 1. Hej Ragna,
  du verkar ha fullt upp! du går sista året va? Har följt din blogg ett tag, själv har jag börjat 1:an på skogis och tycker att vi har fullt upp men du verkar ha sjukt mycket att göra. Jag får redan ångest för kommande år!! Är det så fruktansvärt som det verkar?? :) 3:orna säger att 1:an är jobbig, att det lugnar sig sen, men det verkar som om tempot skruvas upp i 4:an igen, stämmer det?
  Hoppas det går bra för dig!!
  / Anna

  SvaraRadera
 2. Hej Anna! Jo. Det var en hel del i ettan. Hur det blir sedan beror ju på vilka kurser man väljer. Jag hade det nästan oförskämt lugnt i trean, vilket var grymt skönt!

  Anledningen till att jag har pluggat så mycket nu är för att jag har läst dubbelt. Så det är kanske inte så konstigt. Så reser jag en hel del upp till rusksele, där pojkvännen bor. Då blir det en del tid som försvinner från plugg, och jag kan säga att det är en hel del dagar som jag inte spenderar i Ume...faktiskt ibland nästan halva månaden borta...
  I vilket fall så kan det vara riktigt motiverande att plugga dubbelt, jag kommer nämligen om allt går enligt planen vara klar med plugget i slutet på mars, istället för mitten på juni! Det kan jag säga är GRYMT motiverande och jag kan tänka slita nästan ihjäl mig nu i höstregnet för att få spendera hela våren till fjälls! Dessutom, även om jag har haft så mycket att göra, så läser jag kurser som är riktigt roliga så det är faktiskt kul och intressant samtidigt som man ibland känner lite panik.
  Så ta det bara lugnt du, ingen anledning alls att känna oro! Ha kul, njut av studentlivet, så löser sig det mesta!

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.