söndag 10 juni 2012

Mobilpåse


 
Efter några timmars arbete i skogen tog jag lördag och ägnade mig åt studier och pyssel. Fixade lite med en kniv och så sydde jag en mobilpåse i läder och provade på att brodera med tenntråd för första gången. Nitade dit toppen, så jag kan dra ihop påsen istället för ett lock eller ha den helt öppen. Broderiet gjorde jag helt från egen ide i huvudet och på fri hand. Började tänka beaivi (den samiska symbolen för solen) som jag tycker är fin, och så utvecklade jag den mot trolltrumma-hållet.

Superbra att ha mobil och korten i, till vardags bara för att det är praktiskt eller då man inte har någora fickor på sig.

3 kommentarer:

 1. Eftersom barnet du skriver om är minderårig kommer ditt inlägg att anmälas om du inte tar bort namnet.

  SvaraRadera
 2. Oj vad upprörd någon verkar bli varje gång Nils-Jon skrivs i din blogg. Verkar som du orsakar svartsjuka. Helt rätt att inte bry sig.

  Anonym: Lugna ned dig. Eller förresten anmäl så får du se att det är fullt tillåtet att skriva Nils-Jon

  SvaraRadera
 3. Jo, jag har också koll på att det är fullt tillåtet att nämna personers namn i bloggen, så länge man inte kränker eller ger ut personliga uppgifter som kan vara känsliga, ex politisk åsikt och dyl. För att publicera bilder på mindreåriga rekomenderas (mer en gest än ett tvång) att man har målsmans tillåtelse. Magnus, som ju är målsman för Nils Jon, har ingenting emot detta.

  Och jag bryr mig då inte, mer än att det är tråkigt att det ska väcka sådanna känslor. Jag tycker att det skulle kännas konstigt att låttsas som att Nils Jon inte är här då han är det och helt förbise det faktum att han faktiskt är med oss. Mycket av vad vi gör på dagarna då han är här, gör vi ju faktiskt alla tre.

  Ogillar du att jag nämner Nils Jon i min blogg så kan jag rekomendera att du slutar läsa denna, så är ju problemet löst. Jag vill fortsätta berätta för mina utspridda vänner, släkt och bekanta, precis som jag gjort under flera år, vad jag gör i mitt liv.

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.