lördag 14 december 2013

Personlighetstest.

Jag tycker att det är rätt så kul att jobba med sig själv. Lära känna sig själv (på ett ärligt sätt), personlig utveckling och så. Är man medveten om sina sina starka och svaga sidor så tror jag att man kan bli en starkare och " "bättre" person. De bra sidorna kan man arbeta för att förstärka och de dåliga sidorna kan man arbeta för att minimera.

Jag gjorde ett bra (tycker i vilket fall jag) personlighestest, där man får en kombination av fyra bokstäver. Totalt finns 16 olika personlighetstyper som man kan klassas som. Man får även veta vilka drag som var starka och vilka som var svaga.

Testet finns HÄR. Det grundar sig på 28 småkluriga frågor där man fyller i den som man bäst stämmer in på (obs, inte den du helst skulle vilja, utan utifrån den du är).
På den sidan kan man också läsa lite om sin personlighet utifrån den kod man får fram. Annars kan man klicka sig vidare till DENNA sida. Där klickar man på de små fyrkanterna där uppe, beroende på vilken kategori man är intresserad av att veta (ex. relationsmässigt, yrkesmässig osv) och väljer sedan sin bokstavskombination. Där står även om ens positiva drag och hur man kan använda dom, samt sina negativa drag och hur man ska arbeta för att minimera dom.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.