torsdag 19 december 2013

Idag så fick jag hjälp med Minitab, efter två veckors väntetid!
Först efter två timmar kom vi fram till något som skulle kunna vara en passande regressionsmodell och upplägg. Pust! Det var mycket mer komplicerat än vad vi trott från början. Tur att jag gav upp att sitta själv och försöka lösa det, för det hade jag aldrig lyckats med. Inte detta århundrande i alla fall.

Helt kloka blev vi kanske inte, så jag vet vad jag gör under jullovet. Ska bunkra upp med lite statistikböcker att mysa ner mig i soffan med. Jag ser så mycket (inte alls) fram emot det.. Jag tycker dock att det är kul med statistik, bara jag förstår mig på vad jag gör. Annars sitter jag bara helt förtvivlad och inser att jag kan råka göra så mycket fel utan att se det själv. Det är ju heller inte helt säkert att någon sitter och kontrollräknar alla mina modeller. Nä, hundra procent rätt ska det vara.
När jag väl kommit över tröskeln till att börja förstå så hoppas jag att det bara kommer rassla till.

Idag blev det ingen träning. Vila sägs vara viktigt. Suck. Livet börjar annars bli mer och mer som vanligt. Dvs jag tänker på skidor, skidor, mjölksyra, snökonsistens och mer skidor. Mamma frågar mig om jag kan tänka mig vara lagom någon gång.
Jag blir dock bara så lycklig och tillfreds då jag fått åka skidor. Det behöver jag nu! 1 kommentar:

  1. Så fin bild på dig!! Halsbandet var superfint! Hoppas bara du hinner njuta lite av juletiderna också, inget plugg på julafton!!;)

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.