tisdag 27 augusti 2013

Vad skriver jag i min blogg?

I min blogg har jag skrivit lite om mig och mitt liv. Här vill jag framförallt dela med mig av vackra stunder och bilder från fjällturer, resor, dagar i skogen och lite slöjd, men också sprida glädje och inspiration till mig själv och andra. I grunden är jag en mycket glad och positiv person, och det är detta jag vill dela med mig av. 
Dom som känner mig nära och lever med mig vet att bloggen enbart är fragment av det yttre som jag känner att jag kan dela med mig till alla. Jag känner ju inte ens alla som läser min blogg. Aldrig att jag skulle gå fram till en främling på stan och berätta något jättepersonligt, därremot kan jag gärna dela med mig av en fin bild på ett fjäll eller visa en kniv jag gjort. Dom mest personliga sakerna delar jag med familj och närmaste vänner, om ens det. Det är till och med sällan som fester, middagar och liknande ens nämns i bloggen. 

Jag tror även de flesta håller med mig om att privata bråk och känsliga händelser håller man helt utanför sociala medier. Om man har bråkat, så är väll ändå inte det första man gör att sätta sig framför datorn och kasta skit på den andra via sin blogg. Är man ledsen eller arg så kan man istället fokusera på något annat, exempelvis en söt och tröstande hund, en bra låt, en bild från förr, en till bild på en ren, skog eller fjäll, göra en kosa och visa upp, eller bäst av allt; inte röra datorn på ett tag. Vill man veta mer så får man bli en av mina närmaste vänner. 

Banne mig, är det någon gång jag borde blogga, så är det ju nu. Jag tror att många av mina läsare inte har en aning om vad som tynger mig. Tusentals tankar som sprudlar och massa att skriva om, men detta tänker jag som vanligt inte dela med mig av. 
Istället ska jag dela med mig av vad jag lärt mig och min väg tillbaks till mig själv, för som jag sagt flera gånger; det är två år sedan jag träffade mig själv. I höst ska jag se till att hitta på en massa kul, finna underbara ljuspunkter i tillvaron och må bra ända in i själen! 

3 kommentarer:

 1. Tankevärt. Jag har ingen aning vad du nu går igenom och jag hamnade på din sida pg av att jag gillar hantverk, natur och dina bilder. Men dessa allmänna funderingar som vi alla går igenom, finner jag fina att få läsa (så länge det inte hänger ut ngt på ett dumt sätt, så klart). Men det här ger mig inspiration att tänka på mina värden. Livet är ju både och, mest bra faktiskt. Men det krävs mod att stanna upp ibland :)

  SvaraRadera
 2. Sänder dig stöd i dessa dystra tider, må du stärkas av motgången.
  Iövrigt håller jag med dig om att inte kasta skit offentligt.
  Två år sedan senaste träffen med dig själv låter verkligen hemskt. Minns att för att trivas i världen måste du trivas i dig själv. Finn dig själv och gå sedan ut och möt världen.

  SvaraRadera
 3. Hejsan! Blir lite fundersam...läser oftast din blogg tidigt på morgonen och för nån vecka sen skrev du ett inlägg som va både privat och VÄLDIGT känsligt men det va kanske därför det sen togs bort alla kan vi göra saker i "stundens hetta" som vi sedan ångrar. Hoppas du är på väg att må bättre och att du ALDRIG låter nån behandla dej så igen. All styrka till dej!! //V.

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.