torsdag 29 augusti 2013

Magplask! Loova tvärdök ner i sjön som vi passerade på dagens springrunda.

En del dagar så känner man sig ju sådär vanvetet tung och slö i kroppen, men idag så riktigt flög jag fram. Benen kändes lätta och stegen långa och oansträngda. Jag ville jag vore en gasell...
Skönt som tusan, och jag passade på att njuta. Snabbaste sättet att känna sig riktigt lycklig måste verkligen vara att träna. Nyladdad på kroppens egenproducerade lyckodrog endorfin, så går det verkligen inte att låta bli att känna hur det nästan pirrar i magen efter ett skönt pass. Samtidigt så måste snabbaste vägen till att bli totalt deprimerad vara att sitta ner och tänka på tok för mycket.

Nu blir det en kopp varmt roibos-te och massa mysiga ljus. Jag ska krypa ner under täcket med en bra bok och njuta av det svala, friska rummet. Termometern här inne står på 18 grader och jag njuter allt jag förmår av den friska höstluften, som verkligen renar själen.Obs.. jag ser säkert fortfarande ut som en riktig klumpeduns på löprunda så tro nu inte att det börjar bli några spännande tider som jag kan briljera med, men det kändes lätt och kul idag och det är ju huvudsaken.

1 kommentar:

  1. Stäng av klockan och njut. Vill du ha bra tider, skaffa appen runkeeper. Då spinger du var du vill, när du vill och slår alltid något personbästa. Om du så har den längsta tiden får du ett grattis av RK för det. Uppmuntrande app :-)

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.