I dagens leda då jag förtvivlat försöker minnas lektioner 3,5 år tillbaks. Tentaplugg är som vanligt hemskt. Läsa tremiljonersidor och banka in i huvudet för att sedan inse att man glömmer allt dagen efter tentan. Totalt meningslöst!
I vilket fall så sitter jag och är sååå stolt över glassen jag tvärgjorde för att liva upp stämningen lite och stilla visst kurr i magen.
Mixa med stavmixer:
1,5 dl frysta bär (jag har hallon just nu)
1 tsk vaniljsocker
1 äggula
1/3 dl fil eller yoghurt
Ev 1/2 mogen banan
Någon nypa socker om så önskas, eller en liten klick vaniljglass
Vispa upp äggvitan tills den blir fluffig och blanda försiktigt ner i resten av smeten.
Ringla ev på lite mörk chokladsås och strö över lite solrosfrön. Tadam! Färdigt att äta på en gång!
solrosfrön??....
SvaraRaderaJa, det e sjuuukt gott som strössel
SvaraRadera