tisdag 29 mars 2016

Påskledighet


Jag och Linus for till Borgafjäll under en veckas påskledighet. Det var grymt skönt att vara ledig ett tag! Vädret var sisådär och med många dagars snöande och dålig sikt. Ena dagen var dock hur fin som helst. Jag och mamma testade på Catski, då en pistmaskin kör en upp på fjälltoppar och så åker man offpist utför. Turen var guidad och dom letade åt fina snöförhållanden. Några decimeter nysnöad puder gjorde dagen helt underbar, och jag blev helfrälst vid offpiståkning.


 Lunchpaus i solen

 


 Slutspel i hockeyn..något som Linus verkligen inte vill missa. Här följer vi matchen från badtunnan, med fullmåne, en kall öl och milslång utsikt över fjällen i bakgrunden. Helt ok! 

Himmel och mark blev en enda gröt. Jag och Linus hyrde skoter och tog en 11-milatur runtom fjällen. Här var allt vitt, men på eftermiddagen sken skolen igenom och vi fick rätt så fin utsikt.
 
Vi for hem någon dag tidigare för att få se lite mer sol. På påskafton satt vi ett gäng i kåtan hemma och eldade, stekte sovas och mådde gott. På söndagen for vi ut med släden till Långön där vi solade, pimplade och sov över. Måndagen avrundade vi med att fara ut och ta ner en renhage som använts klart för i vinter.
 
Maxat påsklov! 
 
 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.