måndag 4 januari 2016

Gott nytt år!

Så skönt det är med jullov. Lugnt, rofullt och mysigt. Tillfälle att umgås lite mer med nära och kära. Julafton firades i Töre, och mamma kom på besök. Nu när vi fått det så trivsamt nere på Lindhaga så kändes det som en självklarhet att inte resa bort under julledigheten.
Det har blivit en hel del slädkörning med hundarna, som verkar tycka att det var riktigt kul. Jag fick en helgrym pannlampa av Linus i julklapp, så nu spelar det heller ingen roll om solen har hunnit gå ner innan jag ger mig ut.
Dagen innan nyår for vi på renräkning tillsammans med två trevliga smålänningar som var på besök. Passande att det blev hage medan de var uppe!

Så vill jag önska gott nytt 2016 till vänner och bekanta! 
2014 var för mig ett bra år. Jag tog ut min jägmästarexamen, fick jobb, flyttade till Norrbotten, köpte hus, jagade en del under hösten och såg till att må gott och göra sådant som jag blev glad av. Ett år som jag kände att jag behövde för mig själv, och ett år som gjorde mig så mycket starkare.
2015 var helt underbart. Året började i Borgafjäll med bland annat en fantastiskt vacker skidtur i Korpådalen, i ett landskap som nästan fick en att kvittra av lycka. Resten av året har jag fått sällskap av härliga, pirriga fjärilar i magen. Överlyckligt kär och massor av underbara ögonblick och stunder.
Väldigt tacksam över de två senaste åren så ser jag verkligen fram emot 2016.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.